top of page

CSALÁDI FOTÓZÁS KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

 

Kinek ajánlom a CSALÁDI fotózást?

Ha szeretnél profi fotókat a családról, magadról, gyerekekről, ha szeretnéd, hogy végre minden családtag rajta legyen a képen, és mosolyogjon, önmaga legyen, ha nagy a család és ritkán jöttök össze, ha fontos, hogy csak veletek foglalkozzon a fotós, ha otthoni fotózást szeretnél, ha szeretnétek többször átöltözni, ha hoznátok kellékeket, ha szeretnétek egy közös családi programot, akkor a CSALÁDI fotózást nektek ajánlom.

Mit kell tudni a CSALÁDI fotózásról?

A fotózás nagyjából másfél-két órát vesz igénybe.  A családi fotózás műteremben, szabadtéren, vagy otthoni környezetben történik. A megbeszélt helyszínen találkozunk, amíg anyukát sminkelik, addig én a család többi tagjával beszélgetek kicsit, bemelegítünk. Megbeszéljük előre a tematikát is, ami köré a fotózást építjük. Ennek függvényében érdemes az öltözékeket és a kellékeket beszerezni.

Mit vegyetek fel a CSALÁDI fotózásra?

Nagyon jól mutat a képen, a ha család öltözéke összhangban van egymással. Itt nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy mindenkin egyforma ruha van, hanem inkább arra, hogy a színek harmóniában vannak, esetleg egy-egy motívum mindenkin megjelenik. A CSALÁDI fotózás során lehetőségetek van átöltözni, így hozhattok egy lazább és egy elegánsabb szettet, vagy akár egy vicces összeállítást is, esetleg a kedvenc csapatotok színeiben, mezében is jöhettek. Ha végképp nincs ötletetek, hogy mit vegyetek fel, akkor érdemes körülnéznetek ITT.

Mivel készüljetek, mit hozzatok magatokkal?

A műtermi családi fotózás ára egy sminket tartalmaz, ezért az anyukának csak a hajáról kell gondoskodni.  (Az otthoni fotózásra is tudunk sminkest biztosítani, az igényt kérlek jelezzétek az ajánlatkérés során!) Miután a fotózás tematikáját, helyszínét megbeszéltük, a kellékeket is ehhez érdemes igazítani, ebben mindig segítek, szívesen ötletelek veletek.
Ha megoldható a gyerekek a fotózás előtt egyenek, igyanak, ha van rá lehetőség, akkor olyan időpontot válasszatok, ami nem ütközik a kicsik alvás idejével. A fotózás során semmiképp ne egyenek csokit, maszatos dolgokat, mert a szájukról ugyan le tudjuk törölgetni, de ruhájukon és a fogaikon nyomot hagyhat. A fotózás után amúgy is jól jön egy-egy finom falat, hagyjuk ezeket akkorra.

Mikor kapjuk meg a képeket?

A fotókat kiválogatom, és egy webgalériába feltöltöm, ennek a címét emailben küldöm el nektek a fotózás után legkésőbb 3 nappal. Ebből a galériából tudjátok kiválasztani a képeket, amiket rendelni szeretnétek. Miután leadtátok a rendelést, a képeket kidolgozom, retusálom és elküldöm a linket, ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat.

Mikor kell fizetnünk?

A CSALÁDI fotózás során 10.000 Ft előleget kérek, a fennmaradó összeget a képek elkészültekor kell rendezni.

Mit jelent a képek retusálása?

A családi képeket csak minimális mértékben szoktam retusálni. A nagyon feltűnő és zavaró bőrhibákat, sebeket retusálom, egy picit a színeket, kontrasztot állítom, de a lényeg, hogy természetes hatása legyen a képnek.

Kapunk-e papírképet?

A CSALÁDI fotózás árában nincs papírkép, de szívesen segítünk az előhívatásban. A megrendelt képeket két méretben kapjátok meg. Nagy felbontásban – ebből lehet előhívatni, nyomtatni képet, illetve kis felbontásban, ezek internetre, Facebookra, e-mailküldésre optimalizált képek, egy szolid vízjellel ellátva, megköszönjük, ha a közösségi oldalakon ezt a képet használjátok. A képekből készülhet fotókönyv, naptár vagy vászonkép is, ezekből a fotózás során mutatok ízelítőt.
 

bottom of page